Пређи на главни садржај

Kosidba na Rajcu 2017 / Rajac Seythe Festival
  

Kosidba na Rajcu je turisticka manifestacija koja simbolicno predstavlja mobu i zavrsetak kosenja planinskih livada. Takmicari se nadmecu u kosenju planinske trave. Kosaci su u narodnoj nosnji, sa slamenim sesirima i izvezenom, sarenom torbom na ramenu. Samo takmicenje je prilika da ucesnici pokazu svoju vestinu. Po zavrsetku kosidbe, livadama prodefiluje i moderna poljoprivredna mehanizacija. A onda se svi okupe oko pozornice da pozdrave najbolje kosace i da još jednom odmere Djidiju koji ce povesti narednu Kosidbu…
Smotra ima medjunarodni karakter, a do sada su ucestvovali kosci iz Velike Britanije, Islanda, Rumunije, Rusije, Holandije, Madjarske, Norveske… Svake godine uestvuju najbolji kosci iz Slovenije, Republike Srpske i Crne Gore.

Популарни постови са овог блога

♥ Diline ♥

Nije vreme matura , ali kod mene je vreme za modni post. Danas sam se odlucila predstaviti jednu od mnogih mojih omiljenih dizajnerki. O ostalim cu pisati u nekim narednim postovima. :))

Ona je Dijana, mlada devojka iz Beograda. Mene je na prvi pogled oborila sa nogu svojim fantasticnim kreacijama. Malo je reci da sam svaki put sve vise odusevljenija njenim radom. Godinama vec pratim njen rad, i mogu vam reci da iz kolekcije u kolekciju prevazilazi sebe :)

U nastavku cete videti haljine iz nekih njenih kolekcije. A svima preporucujem da posete njen sajt Diline i upoznaju se sa svim predivnim haljinama.


No time graduation, but to me it's time to fashion post. Today I decided to present one of many of my favorite designers. In other areas I write in some future posts. :))

It was Dijana, a young girl from Belgrade. I was at first glance knocked off your feet with their fantastic creations. To say that I am each time more thrilled with her work. For years already I follow her work, and I …

Balasevic haljine

Vreme je za jos jedan outfit post.. Danas iz ponude modne kuce Balasevic biram haljine koje bih ja obukla za odredjene dogadjaje. Nadam se da vam se svidja moj odabir. Ostalu ponudu mozete pogledati na njihovom sajtu BalasevicFashion ili njihovom facebook profilu Modna Kuca Balasevic . Pozz :))


17.09.2017. ♥ IV deo

Jos malo atmosfere sa ovog veselja, pa uskoro prelazimo na novo. :D Uzivajte..

A little more atmosphere from this joy, so soon we are going to a new one. :D Enjoy ..